Srpski igrači pogađali mreže širom Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski igrači pogađali mreže širom Evrope

Srpski strelci bili su raspoloženi širom Evrope, pa su tako mreže pogađali Nikola Žigić za Birmingem, Adem Ljajić i Boško Janković za svoje timove u okviru Kupa Italije, kao i Lane Jovanović i Filip Đuričić u 1. ligi Belgije.

Izvukao bod u nadoknadi - Nikola Žigić

 

Nikola Žigić je u igru protiv Čarltona ušao tek u 85. minutu, ali mu to nije smetalo da postigne izjednačujući gol za Birmingem u 93. minutu za 1:1.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Adem Ljajić odlučio je da svima u Fiorentini pokaže koliko vredi, pa je tako bio najbolji na terenu u meču Kupa Italije protiv Novare (2:0). Ne samo što je postigao prvi gol za "violu" već je i asistirao i razigravao saigrače tokom čitavog meča.

 

U istom takmičenju Boško Janković je pogodio za Đenovu za vođstvo protiv Verone, ali je meč završen 1:1 pa su Đenovljani ispali na penale 5:4.

 

Milan Jovanović je doveo Anderleht u vođstvo protiv Monsa u pobedi od 2:1, a Filip Đuričić je postigao pogodak za Herenven sa penala u remiju sa Fejenordom (1:1).

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.