Srpske kompanije na Danu dobavljača u Frankfurtu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2018, 04:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske kompanije na "Danu dobavljača" u Frankfurtu

Više od 30 kompanija iz Srbije učestvovaće danas u Frankfurtu na poslovnom skupu u okviru Nemačke inicijative za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana.

Nemačko - srpska privredna komora AHK Srbija, predstavništva nemačke privrede u zemljama ZB (AHK), kao i Nemačko udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V) pozvali su kompanije iz Srbije i zemalja ZB da budu deo regionalnog B2B projekta "Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u državama ZB", koji se sprovodi već četvrtu godinu zaredom.

Cilj projekta je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama ZB.

Koncept projekta bazira se na "B2B - matchmaking" mehanizmu i učestvovaće 43 kompanije iz Nemačke i 133 kompanije iz zemalja ZB.

Zainteresovane nemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora.

Događaj se realizuje uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.