Srpska lista: Trajkovićeva instrument beogradske opozicije

Izvor: B92, 13.Feb.2018, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Trajkovićeva instrument beogradske opozicije

Beograd -- Srpska lista saopštila je danas da je "veoma umesno" što se političarka sa KiM Rada Trajković uključila u predizbornu kampanju za lokalne izbore u Beogradu.

Kako navode, “njene ambicije i materijalni interesi su sve više u glavnom gradu”.

Osim toga, oni ističu da je Trajkovićeva "instrument beogradske opozicije".

“Rada Trajković može da glumi velikog demokratu i patriotu samo u Beogradu, jer na KiM više niko ne pada na njen šarm >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i priče o poštenju. Ko poznaje Radu Trajković, a poznajemo je svi na KiM, zna da ona retko pravi izlete u politiku, a da za to nije dobro nagradjena", piše u saopštenju Srpske liste.

Iz Srpske liste dodaju da Trajkovićeva "igra ulogu hrabre političarke koja razvejava magle i ruši nepravde, a zapravo je ona ta koja prodaje maglu".

Rada Trajković prisustvovala je u nedelju konvenciji liste oko Demokratske stranke u Hali sportova pred izbore u Beogradu, a u ponedeljak je pozvala građane Beograda da glasaju za Demokratsku stranku.

Trajković je rekla da je njena podrška Šutanovcu za gradonačelnika Beograda vođena i time što je upravo on obezbedio lekove za bolesne u Gračanici 2008. godine kada je, kako kaže, zbog administrativnih komplikacija bila sprečena dostava lekova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.