Srpska lista: Rada Trajković je navikla da operiše u mutnom

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Rada Trajković je navikla da operiše u mutnom

Kosovska Mitrovica -- Srbi na KiM apsolutno su složni u rešenosti da se odupru zulumu Prištine kojem su svi svedoci poslednjh nedelja.

Rada Trajković je, nesposobnošću da podrži svoj narod, još jednom pokazala ko je i kakva je.

Kako je saopštila Srpska lista, Trajkovićeva svojom navodnom zbunjenošću zapravo nastoji da zbuni Srbe na Kosovu i Metohiji, kojima je apsolutno jasno šta se dešava i odakle im opasnost preti.

Nekadašnju srpkinju sa Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Metohije, a sada sa Savskog Venca, upravo i ljuti to što su stvari potpuno jasne, navodi se u saopštenju.

"Rada Trajković je navikla da operiše u mutnom, u situaciji u kojoj niko nikome ne veruje i u kojoj komšija zazire od komšije, jer to je atmosfera u kojoj ona i ljudi poput nje mogu da prave kombinacije i da sebi dižu cenu", poručuju iz Srpske liste.

Iz te liste su Trajkovićevoj poručili da, ako nema šta da kaže ili ne želi da pomogne, bolje je da ćuti i, kako kažu, "leškari na Savskom Vencu ili nekoj rivijeri".

"Jer, nama na Kosovu i Metohiji predstoji teška borba da preživimo i sačuvamo svoja prava i ljudsko dostojanstvo i ne treba da nam pomažu ni ona ni njeni šefovi. Jasno je za koga rade i u čiju korist rade", navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRPSKA LISTA: Ako Rada Trajković nema šta da kaže, bolje je da ćuti

Izvor: RTV Pink, 26.Jun.2019

Srbi na Kosovu i Metohiji apsolutno su složni u rešenosti da se odupru zulumu Prištine kojem su svi svedoci poslednjh nedelja, a Rada Trajković je, nesposobnošću da podrži svoj narod, još jednom pokazala ko je i kakva je.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.