Srpska koalicija NADA predala izbornu listu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2022, 12:54

Srpska koalicija NADA predala izbornu listu

Srpska koalicija NADA, koju čini POKS Vojislava Mihailovića, DSS i 25 udruženja građana, predala je noćas svoju izbornu listu od 250 kandidata za poslanike u Skupštini Srbije podržanu sa 12.000 potpisa građana. 

Izborna lista će se zvati "Dr Miloš Jovanović - NADA za Srbiju - Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa - Demokratska stranka Srbije (DSS) - Za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti) >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - Vojislav Mihailović.

Prvi na listi kandidata za poslanike će biti general Božidar Delić kao nestranačka ličnost, a drugi i treći će biti Vojislav Mihailović i dr Miloš Jovanović.

Na listi će biti i komandant odbrane Košara, pukovnik Ljubinko Đurković, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, dr Branislav Ristivojević, kao i 7 doktora nauka, 16 magistara i mastera i 77 fakultetski obrazovanih ljudi, saopštili su iz te koalicije.

"Zahvaljujem se našem zajedničkom kandidatu za predsednika Srbije Milošu Jovanoviću što me je pozvao na čelo liste Srpske koalicije NADA.

To je jasna poruka o programu naše koalicije koji se odnosi na Kosovo i Metohiju, kao i našeg protivljenja pristupanju NATO paktu, odnosno za vojnu neutralnost Srbije.

Prioritet će mi biti borba u Skupštini Srbije za bolji status boraca ratova devedesetih. Ubeđen sam da ću u tome uspeti jer ni jednu bitku nisam izgubio, pa neću ni ovu", izjavio je general Božidar Delić, prvi na listi kandidata za poslanike koalicije NADA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koalicija NADA predala listu za parlamentarne izbore

Izvor: Beta, 19.Feb.2022

Koalicija NADA, koju čine Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS), Demokratska stranka Srbije (DSS) i 25 udruženja gradjana, predala je listu parlamentarne izbore sa 12.000 potpisa gradjana.Izborna lista će se zvati: "Dr Miloš Jovanović - Nada za Srbiju - Srpska koalicija Nada - Nacionalno demokratska...

Nastavak na Beta...

Srpska koalicija NADA predala izbornu listu

Izvor: RTS, 19.Feb.2022

Srpska koalicija NADA, koju čini POKS Vojislava Mihailovića, DSS i 25 udruženja građana, predala je svoju izbornu listu od 250 kandidata za poslanike u Skupštini Srbije podržanu sa 12.000 potpisa građana. . Izborna lista će se zvati Dr Miloš Jovanović - Nada za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.