Srpska i GI SDP postigli sporazum

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpska" i GI SDP postigli sporazum

Kosovska Mitrovica -- Građanska inicijativa “"Srpska"” i inicijativa Olivera Ivanovića postigli sporazum po kom predsednik Opštine i gradonačelnik ne mogu biti iz iste inicijative.

Direktor opštinske komisije za politiku i finansije Aleksandar Spirić izjavio je ove noći novinarima da koalicioni dogovor podrazumeva da nakon održanih izbora za gradonačelnika Severne Mitrovice predsednik Skupštine i gradonačelnik ne mogu biti iz redova iste političke stranke.

Spirić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je i predsednik privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica na direktorsku funkciju izabran je sinoć kasno na sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica kada je za predsednicu Skupštine izabrana i Ksenija Božović iz SDP.

Spirić je dodao das u ove odluke donete uz podršku odbornika iz redova Samostalne liberalne stranke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Postignut koalicioni sporazum Srpske i SDP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2014

Građanska inicijativa “Srpska” i Građanska inicijativa SDP Oliver Ivanović postigli su u Kosovskoj Mitrovici koalicioni sporazum prema kojem predsednik Skupštine opštine i gradonačelnik ne mogu biti iz iste inicijative.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.