Srećni vam Božić i Nova godina!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2009, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećni vam Božić i Nova godina!

Ako mislite da smo promašili redosled praznika - nismo. Reč je o željama koje su svojim čitaocima poželeli u britanskom magazinu “Nats“ (Nuts), a kod njih prvo dolazi Božić, pa potom Nova godina.

Magazin je u ovonedeljnom izdaju poklonio čitaocima specijalni poklon za praznike - fotosešn sa Deda Mrazicama Lusi Pajnder i Rozi Džouns. Uz njih, ima tu još dama obučenih u radne uniforme misterioznog dobrice sa Severnog pola, samo što im fale stomaci i brade... U stvari, baš je dobro što nemaju stomake i brade!

Pa, ako je Britancima dozvoljeno da uživaju na ovaj način na svoj Božić, zašto bismo se mi pravili Englezi i zatvarali oči?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.