Srećan kraj - Povučena poternica za Lauševićem

Izvor: Press, 10.Sep.2009, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećan kraj - Povučena poternica za Lauševićem

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić izjavio je da je povučena poternica za glumcem Žarkom Lauševićem, koju je 2002. godine raspisao Treći opštinski sud u Beogradu.
Zorić objašnjava da je Republičko tužilaštvo, pravnički rečeno, odložilo izvršenje zatvorske kazne nad Lauševićem, tako da poznati glumac u slučaju dolaska u Srbiju ne bi bio odmah uhapšen, već bi na slobodi sačekao pravni rasplet svog slučaja.
- Uloga državnog tužioca je da krivično goni učinioce krivičnog dela,...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povučena poternica

Izvor: Glas javnosti, 10.Sep.2009

BEOGRAD - Treći opštinski sud u Beogradu je, u lančanoj reakciji koja je usledila nakon što je republički tužilac podneo zahtev za zaštitu zakonitosti u slučaju Žarka Lauševića, do daljnjeg povukao poternicu koju je za glumačkom zvezdom stare Jugoslavije raspisao još 2002. godine. Poternica...

Nastavak na Glas javnosti...

Povučena poternica protiv Žarka Lauševića

Izvor: 24sata, 10.Sep.2009

Portparol Republičkog tužilašta Tomo Zorić izjavio je danas da je Treći opštinski sud usvojio predlog tužioca da se odloži izvršenje kazne, i povukao poternicu za Lauševićem, do okončanja njegovog slučaja.

Nastavak na 24sata...

Sud ukinuo poternicu za Lauševićem

Izvor: Radio 021, 10.Sep.2009

Glumac Žarko Laušević (49) neće ići u zatvor ako bude izručen Srbiji iz SAD i za njim više nije raspisana poternica jer je predsednica Trećeg opštinskog suda u Beogradu Nada Mihajlović prihvatila zahtev glavnog tužioca Srbije Slobodana Radovanovića da se poznatom glumcu odloži izdržavanje...

Nastavak na Radio 021...

Sloboda Šmekeru

Izvor: RTV Pink, 10.Sep.2009

Povučena poternica protiv Žarka Lauševića. . . Treći opštinski sud u Beogradu povukao je poternicu za glumcem Žarkom Lauševićem, koja je za njim bila raspisana 2002. godine, radi izvršenja kazne od 13 godina. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.