Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2021, 12:06

Srbin ranjen u Kosovskoj Mitrovici, Vučić se hitno uputio u Rašku

Poslije dramatičnih scena u Kosovskoj Mitrovici i upada jedinica Rosu, koje su kulminirale ranjavanjem Srbina od strane albanskih specijalaca, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da se hitno sastane sa predstavnicima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

KFOR IMA 24 SATA: Ako ne zaštite Srbe na Kosovu, to će uraditi Vojska Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021

Posle dramatičnih scena u Kosovskoj Mitrovici i upada jedinica ROSU, koje su kulminirale ranjavaljem Srbina od strane albanskih specijalaca, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da se hitno sastane sa predstavnicima našeg naroda na Kosovu i Metohiji...Ukoliko NATO u roku od 24 sata ne zaštiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.