Srbin izazvao nesreću u Barseloni, poginula beba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin izazvao nesreću u Barseloni, poginula beba

Saobraćajnu nesreću u Barseloni, u kojoj je stradala beba stara 17 dana, a tri osobe teško povređene, izazvao je državljanin Srbije, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu spoljnih poslova.

''Ministarstvo spoljnih poslova je, posredstvom Ambasade Srbije u Madridu, upoznato sa saobraćajnom nesrećom koju je izazvao državljanin Srbije'', stoji u odgovoru Ministarstva o nesreći u Barseloni.

Kako se navodi, policija Katalonije je obavestila Ambasadu Srbije u Madridu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je u utorak 17.decembra u mestu Siđes uhapšen državljanin Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistva i povrede iz nemara i upravljanja vozilom pod dejstvom narkotika.

Dodaje se da je katalonska policiji navela da je našu ambasadu u Madridu obavestila na lični zahtev uhapšenog državljanina, kao i da je ambasada u kontaktu sa nadležnim organima Španije i da preduzima mere u skladu sa svojim nadležnostima.

Ranije danas, beogradski portali preneli su da je državljanin Srbije (42) osumnjičen da je u Barseloni izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala beba stara 17 dana.

Mediji su preneli da je prema informacijama, koje je objavila španska La Vanguardia, muškarac bio pod dejstvom droge i da mu je u krvi pronađena veća količina metamfetamina i hašiša.

Nesreća se dogodila na auto-putu oko 19 sati, kada je državljanin Srbije svojim vozilom udario u automobil u kome se nalazila porodica sa bebom.

Automobil, u kojem je bila beba, od siline udarca udario je u zaštitnu ogradu posle čega je bio potpuno smrskan.

Španski mediji navode da je beba preminula na licu mesta, da je otac deteta u kritičnom stanju, dok su majka i deda teško povređeni.

Državljanin Srbije je lakše povređen, a priveden je pošto mu je ukazana lekarska pomoć.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DROGIRAN I PIJAN UBIO BEBU Otkriveno ko je Srbin koji je izazvao stravičnu nesreću u Barseloni

Izvor: Blic, 19.Dec.2019

Zoranu A. (42), državljaninu Srbije uhapšenom u Barseloni u preksinoć nakon što je drogiran i pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala beba od 17 dana, a teško su povređeni njeni roditelji i deda, za sada se na teret stavljaju krivična dela ubistvo, povrede iz nemara i upravljanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.