Srbiji i žensko Prvenstvo za rukometašice!

Izvor: Kurir, 19.Jun.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji i žensko Prvenstvo za rukometašice!

Svaka čast.

Posle Evropskog prvenstva za muškarce, Srbija je dobila organizaciju Evropskog prvenstva za žene od 4. do 16. decembra.

Posle povlačenja Holandije 11 zemalja konkurisalo je za domaćinstvo. U konkurenciji Hrvatske, Danske, Makedonije, Islanda, Norveške, Poljske, Rumunije, Rusije, Slovačke i Švedske, pobedu je odnela Srbija.

Šampionat će biti organizovan u Beogradu, Nišu, Vršcu i Novom Sadu, gradovima koji su već gostili najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Evropi, ali u muškoj konkurenciji.

- Oduševljen sam što smo se vratili u Srbiju! RSS je uradio izuzetan posao organizacijom muškog EP i uveren sam da će i žensko prvenstvo Evrope u decembru biti podjednako uspešno - rekao je predsednik EHF Tor Lijan.

Žreb za EP u Srbiji biće održan 22. juna u Monaku.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.