Srbija proslavlja Dan državnosti

Izvor: Mondo, 16.Feb.2009, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija proslavlja Dan državnosti

Na proslavi Dana državnosti u Orašcu premijer izjavio da je strateški cilj ove generacije u Srbiji da 'što pre uđe u evropsku porodicu'. Boris Tadić položio venac na spomenik Neznanom junaku. Srbiji čestitali Obama i Medvedev. Sretenje obeleženo i na Kosovu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija danas proslavlja nacionalni praz

Izvor: RTV Pink, 15.Feb.2009, 10:37

. . . Srbija danas obeležava Dan državnosti i Dan Vojske - 15. februar, a centralna proslava biće održana u Orašcu i Topoli. .

Nastavak na RTV Pink...

Dan državnosti Srbije: TADIĆ OPET NIJE BIO U ORAŠCU

Izvor: Press, 15.Feb.2009

Dan državnosti Srbije obeležen u Orašcu, premijer Mirko Cvetković rekao da je naš strateški cilj EU. I ove godine proslava bez predsednika Borisa Tadića, koji je položio venac Neznanom junaku na Avali. . Dan državnosti Srbije, ujedno i Dan Vojske, obeležen je juče u Orašcu, na mestu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.