Srbija će nastaviti da otvara poglavlja VIDEO

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija će nastaviti da otvara poglavlja" VIDEO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da veruje, suprotno mišljenju pojedinih analitičara, da će Srbija nastaviti sa otvaranjem novih poglavlja.

Gostujući na TV Prva, Vučić je rekao da možda građanima otvaranje poglavlja nije važno, ali da za državu jeste, jer otvaranje poglavlja, kaže, pokazuje da Srbija napreduje. Međutim, dodaje on, ima stvari koje je potrebno menjati, ne zbog EU, već zbog nas samih.

"Ima tu stvari koje hoćemo da menjamo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rekao sam ministrima i mojim saradnicima da više nema zakona po hitnom postupku. Neću da se upoređujem sa Đilasom, Stefanovićem, Jeremićem, koji su sve donosili po hitnom postupku. Od sada će zakon po hitnom postupku biti ako je nešto posebno bitno, kao što su međunarodni ugovori...", rekao je Vučić.

Podsetimo, prethodnih dana mediji su preneli da Srbija neće na sledećoj konferenciji otvoriti ni jedno poglavlje u pristupnim pregovorima sa EU, a danas se piše o novom hladnom tušu iz Brisela jer je i samo održavanje te konferencije neizvesno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.