Izvor: S media, 02.Feb.2012, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija: 11.500 ljudi odsečeno zbog snega

Usled smrzavanja i posledica elementarne nepogode smrtno je do sada stradalo šest osoba, dok se još jedno lice vodi kao nestalo, izjavio je Tanjugu načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Predrag Marić.



Marić je istakao da je 11.500 ljudi, odnosno oko 6.500 domaćinstava zbog snega "odsečeno" od sveta u 14 opština, u kojima je proglašeno vanredno stanje.


Marić: Šest osoba smrtno stradalo, a jedna nestala

Lebane: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Pronađen smrznut beskućnik

U Srbiji ledeni dan, na Crnom Vrhu minus 22

On je naveo da je u Sjenici kritična situacija, jer je već 26. dan na snazi vanredno stanje i niske su temperature zbog čega se radi na tome da se tokom dana, a najkasnije sutra, u Sjenicu uputi dodatna mehanizacija i dopremi nafta iz robnih rezervi.

Na putevima u niškom kraju ima snega do tri centimetra, a ekipe neprekidno rade na čišćenju kolovoza, rekao je dežurni smene u PZP u Nišu Dragoslav Milosavljević.

(Agencije)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.