Srbi i Bosanci najveći pesimisti

Izvor: Press, 31.Dec.2012, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi i Bosanci najveći pesimisti

Naša zemlja je na devetom mestu u svetu gde žive najmanje srećni ljudi, odnosno svaki treći građanin Srbije se oseća srećno, dok je 16 odsto građana nesrećno.

Polovina građana Srbije očekuje ekonomske poteškoće u narednoj godini, svaki treći očekuje da će ekonomska situacija ostati ista, dok tek svaki deseti očekuje prosperitet.

Građani BiH se nalaze se šestom mestu na ovoj listi. Najmanje su srećni Libanci i Palestinci, dok najsrećniji ljudi žive u Kolumbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Maleziji i Brazilu.

Prema ekonomskim očekivanjima za 2013. godinu, najveći pesimisti su Portugalci, Francuzi i Libanci, dok najveći optimisti žive u Gruziji, Azerbejdžanu i Brazilu. Polovina stanovnika sveta oseća se srećno u istoj meri kao i prošle godine.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Srbija u vrhu po broju pesimista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2013, 03:11

BEOGRAD -..Svaki treći građanin Srbije se oseća srećno, dok je 16 odsto građana nesrećno, pokazali su rezultati istraživanja o tome koliko smo srećni i kakva su očekivanja od 2013. godine, koje je sprovela agencija TNS Medium Gallup...Rezultati pokazuju da se građani Srbije ne nalaze na listi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.