Sramotno! Opljačkali trudnu ženu i oteli dan stare štence

Izvor: B92, 25.Okt.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramotno! Opljačkali trudnu ženu i oteli dan stare štence

Dvojica lopova uletela su u kuću jedne trudnice (26) u Mančesteru i osim što su joj ukrali novac i mobilni telefon, sa sobom su poneli i jedan dan stare štence francuskog buldoga. Policija je pomoću snimaka utvrdila da se radi o dvojici muškaraca i nadaju se da će ih ubrzo pronaći.

Policajci su rekli i da je šokantno to kroz šta je morala da prođe trudnica koja se u momentu krađe našla u kući. Ono što ih je dodatno zabrinulo je činjenica da tako mladi štenci ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da prežive bez majke.

Iako su šanse vreoma lo male, svi se nadaju da će ova priča dobiti lep kraj te da će počinitelji biti kažneni za svoje zlodelo. Policija i članovi porodice pozvali su sve koji imaju bilo kakve informacije da se uključe u potragu i naglasili da štenci moraju što pre da budu vraćeni svojoj majci.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.