Sramna uvreda poređenje Vučića s Hitlerom

Izvor: Mondo, 22.Jan.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sramna uvreda poređenje Vučića s Hitlerom"

To što je glumac Sergej Trifunović juče na Twitteru poredio predsednika Srbije sa Adolfom Hitelrom, sramna je, bestijalna uvreda za sve građane Srbije, ocenio je Marko Đurić.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sergej Trifunović

"Mislim, nismo mi na Novom Zelandu već u zemlji u kojoj je svaka porodica zbog nacizma zavijena u crno. Da se neko tako sumanuto zavitlava...ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da li je reč o opijatima ili se svi oni drogiraju, ništa ne može da opravda takvo ponašanje", rekao je Đurić i dodao da je program tih ljudi zasnovan na tome da li da se RTS gađa jajima ili toalet papirom.

Hahahahaha genijalno. Predsednik Adolf Hitler, održaće u Davosu predavanje na temu:”Trpeljivost prema manjinama.” https://t.co/FIsaRAjTtT

— Serge Truffaut (@WhistlerDick) January 21, 2019

To im je sva politika i glavna tačka im je da budu protiv izbora, kazao je funkcioner SNS.

"Mogu da vam garantujem, nećemo dozvoliti nikome da nasiljem zgazi volju većine. Bavićemo se razvojem zemlje", rekao je Đurić i upitao da li je možda u njihovo vreme bila manja zaposlenost, da li je privreda bila u boljem stanju, da li smo imali više investicija.

Đurić kaže i da bi održavanje izbora bilo dobro za sve, ali da će vrh stranke, pre donošenja odluke, sačekati da vidi šta će se dešavati sa Kosovom i Metohijom.

 Naveo da je lično bliži ideji o održavanju izbora, jer vidi da političko delovanje opozicije, kako kaže, ulazi u novu fazu ludila.

"Po prirodi stvari sam protiv svega onoga za šta su oni, ako su oni protiv izbora, ja sam za. Čekao bih još koji dan, pošto smo mi odgovorni da se vidi šta će se sa KiM dešavati", rekao je Đurić za TV Prva, upitan da prokomentariše mogućnost raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Đurić je podsetio da će konačan stav o izborima doneti predsednik, predsedništvo i GO stranke čiji je funkcioner.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ZA SVAKU OSUDU Još jedan skandal Sergeja Trifunovića: Vučića uporedio sa Hitlerom

Izvor: Blic, 22.Jan.2019

Kontroverzni glumac Sergej Trifunović izazvao je još jedan skandal na Tviteru, uporedivši predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Adolfom Hitlerom, odgovornim za Drugi svetski rat i holokaust u kojem je ubijeno šest miliona Jevreja i još milioni Slovena i ostalih nacija i društvenih grupa za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.