Izvor: RTS, 11.Jan.2023, 07:01

Spremite se i za kišu i sneg, temperatura do 7 stepeni

U Vojvodini danas kiša, u centralnim i južnim predelima i kiša i sneg, a u višim predelima sneg uz povećanje snežnog pokrivača za 5 do 15 centimetara. Posle podne i uveče prestanak padavina.
Danas će biti hladnije, temperatura od nule do 7 stepeni. 
Vetar ujutro i pre podne umeren i jak, zapadni i severozapadni, od sredine dana u slabljenju.
U Beogradu povremeno kiša, po podne prestanak padavina. Temperatura do 5 stepeni.
Meteorolozi kažu da se klima na planeti promenila, decembar je bio najtopliji do sada, a naredne godine biće sve toplije. Vest će biti da je pao sneg.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Danas oblačno i hladnije, uz kišu i sneg

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jan.2023

U Srbiji danas oblačno i hladnije, uz kišu i sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.. U Vojvodini kiša, u nižim predelima centralne i južne Srbije kiša i sneg, a u višim predelima sneg uz povećanje visine snežnog pokrivača za 5 carry out 10 cm, lokalno i za 15 cm.. Posle podne...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.