Spremanje ajvara kraj Velike Morave, pobednik Veselo sunce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremanje ajvara kraj Velike Morave, pobednik "Veselo sunce"

U parku kraj Velike Morave u Ćupriji, danas je, pod pokroviteljstvom Skupštine opštine, održana kulinarska manifestacija, takmičenje u spravljanju ajvara "Izađi mi na teglu".

Najbolji ajvar, po oceni stručnog žirija, spremila je ekipa "Veselo sunce" iz Ćuprije.

Po izuzetno lepom i veoma toplom vremenu za ovo doba godine, uz brojne radoznalce i nastup kulturno-umetničkih društva, u spremanju ajvara takmičilo se 15 ekipa iz Ćuprije i okoline.

Najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od kako se manifestacina održava u Ćupriji, a ovo je treći put, izjavila je Tanjugu predsednica Turističke organizacije Ćuprije, koja je organizator takmičenja, Jelena Petrović.

"Iz godine u godinu imamo sve više mladih domaćica koje se takmiče, što raduje, a ovogodišnju karakteriše mladost i iskustvo", rekla je Petrović i dodala da su se na takmičenje prijavile i ekipe škola, dečijih vrtića, Narodne biblioteke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.