Sprečeno krijumčarenje marihuane

Izvor: RTS, 09.Feb.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečeno krijumčarenje marihuane

Zaplenjeno oko 140 kilograma marihuane i privedena dva državljanina Makedonije na prelazu Batrovci. Vrednost zaplenjene droge je oko 600.000 evra. Marihuana bila sakrivena u specijalno izrađenim šupljinama u kamionu.

Policija juče preskla još jedan kanal krijumčarenja narkotika na prleazu Batrovci. Zbog sumnje da su proizvodili i krijumčarili drogu privedeni su državljani Republike Makedonije Sevim A. i Ismail A.

Osumnjičeni su prilikom izlaska iz Republike Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kamionu makedonskih registarskih oznaka pokušali da prokrijučare ukupno 319 paketa sa opojnom drogom marihuanom ukupne težine 137,950 kilograma.

Marihuana je bila sakrivena u specijalno izrađenim šupljinama u 64 drvene letve koje služe kao nosači cirade od kamiona.

Vrednost pronađenih narkotika je oko 600.000 evra. Prema do sada prikupljenim informacijama, droga je bila namenjena ilegalnom tržištu zemalja zapadne Evrope.

Osumnjičenima je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati i nakon toga će biti predati nadležnom Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batrovci: Makedonci krijumčarili drogu u vrednosti od 600.000 evra

Izvor: Blic, 09.Feb.2014

Makedonski državljani Sevim A. i Ismail A. uhapšeni su sinoć na graničnom prelazu Batrovci pošto su u kamionu makedonskih registarskih oznaka pokušali da prokrijumčare 319 paketa sa marihuanom ukupne težine 137,950 kilograma...Marihuana je bila sakrivena u za to specijalno izrađenim šupljinama...

Nastavak na Blic...

Na Batrovcima zaplenjeno 138 kg marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2014

Pripadnici Uprave kriminalsitičke policije zaplenili su na graničnom prelazu Batrovci 137,95 kilograma marihuane, u kamionu makedonskih registarskih oznaka i uhapsili dva državljanina te zemlje, kojima je određeno zadržavanje, rečeno je danas FoNetu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pripadnici MUP-a zaplenili gotovo 140 kg marihuane

Izvor: Press, 09.Feb.2014

Oni su, kako se navodi, privedeni zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašećene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Njima je određeno policijsko zadržavanje. .. Osumnjičeni su uhapšeni juče na graničnom prelazu Batrovci prilikom izlaska iz Republike Srbije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.