Izvor: Kurir, 09.Jun.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen prijem Privredne komore Kosova u Evrokomoru

BEOGRAD, 9. juna (Tanjug) - Privredna komora Srbije (PKS) sprečila je prijem Privredne komore Kosova u članstvo evropske asocijacije privrednika, na plenarnoj skupštini Evrokomore (Euroćambres) u Briselu, saopšteno je danas iz PKS-a. Kako je navedeno, iako je, prema obaveznoj proceduri, na dnevnom redu plenarne sednice, održane 6. juna, bio predlog Privredne komore Kosova za punopravno članstvo u Evrokomori, taj predlog nije dobio podršku.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bugarin sprečio prijem Kosova u Evrokomoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2008

BEOGRAD - Iz privredne komore Srbije (PKS) saopšteno je danas da je na Plenarnoj skupštini Evrokomore u Briselu oštrim protestom sprečen prijem Privredne komore Kosova u članstvo te evropske asocijacije privrednika...Kako se navodi, iako je po obaveznoj proceduri na dnevnom redu sednice, koja je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.