Sport gledaniji od domaćih serija

Izvor: Glas javnosti, 01.Feb.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport gledaniji od domaćih serija

BEOGRAD - Višegodišnje dominacije domaćih serija na listi najgledanijih TV programa prekinute su u 2012. godini. Prema podacija agencije za istraživanje AGB Nilsen prethodnu godinu obeležili su sportski događaji.

Ubedljivo najgledaniji program bio je prenos finala Evropskog prvenstva u rukometu između Srbije i Danske, odigran u beogradskoj "Areni".

Na drugom mestu našao se prenos finala Australijan opena, u kome su se sastali Novak Đoković i Rafael Nadal, dok je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << trećem mestu bio finalni meč vaterpolo Evropskog prvenstva između Srbije i Crne Gore.

Na četvrtom mestu je film "Montevideo Bog te video", dok je na petom mestu "Dnevnik 2".

Na listi od 20 najgledanijih emisija nalazi se čak sedam sportskih događaja, a pored prve tri, tu su još emisija iz studija uoči finala Đoković - Nadal u Melburnu, prenos dodela medalja na EP u rukometu, rukometno polufinale Srbija - Hrvatska, kao i emisija povodom ovog meča.

Najgledanija domaća serija u 2012. godini bila je "Bela lađa", koja se našla na sedmom mestu liste.

TOP 5

1. rukomet, EP 2012, finale: Srbija-Danska (RTS1)

2. tenis, Australian open, finale Đoković-Nadal, studio (RTS1)

3. vaterpolo, EP 2012, finale: Srbija-Crna Gora (RTS1)

4. film „Montevideo Bog te video“ (RTS1)

5. Dnevnik 2 (RTS1)

* Izvor: AGB Nilsen

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.