Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špigl: Ronaldo platio djevojci da ćuti o silovanju

Njemački mediji optužili su napadača Real Madria Kristijana Ronalda da je silovao jednu djevojku, a potom joj platio da ćuti o tome.

 Nevjerovatne optužbe na račun reprezentativca Portugala iznio je ugledni njemački list "Špigl", a njih zasniva na navodnim pisanim dokumentima koji su im postali dostupni putem zviždačke platforme "Football Leaks"

Kako navode, Ronaldo je 13. juna 2009. godine silovao djevojku u svom hotelskom apartmanu u Las Vegasu, a potom se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dogovorio s njom i platio joj 375.000 dolara da ćuti.

Prema dokumentima "Football Leaksa", Ronaldo se sa žrtvom nagodio 12. januara 2010. godine, a dogovor je potpisao njegov advokat Karlo Osorio de Kastro.

Djevojka je pristala na sporazum uz jedan uslov: Ronaldo je morao pročitati njeno pismo napisano na šest stranica u kom je napisala sve o svojim osjećajima i povredama koje je zadobila.

Žena, koja je u to vrijeme bila u srednjim dvadesetim godinama je navodni napad prijavila policiji tog dana, ali Ronalda u telefonskom razgovoru nije imenovala nego je samo rekla da se radi o javnoj osobi i sportisti.

Poslije dogovora s Portugalcem je odlučila da povuče prijavu, a njegovim advokatima je dostavila i imena svih ljudi kojima je govorila o navodnom događaju ,pa se pismenim putem obavezala da će uništiti sve dokaze.

"Špigl" je zatražio Ronaldov komentar na navedene optužbe, a u ime Portugalca je komentar dao njegov njemački advokat koji je rekao da se “optužbe koje su implicirane u najsnažnijoj formi moraju odbaciti kao netačne”, kao da će njegov klijent “poduzeti akciju protiv neistinitih činjeničnih tvrdnji i svih povreda njegovih ličnih prava”.

(NN/b92.net)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Demantuje optužbe za silovanje i sprema tužbu!

Izvor: Mondo, 15.Apr.2017, 16:19

Veliku je medijsku prašinu digao nemački list "Špigl" pričom kako je Kristijano Ronaldo navodno platio 375.000 dolara Amerikanki da ćuti o silovanju iz 2009. Portugalac se oglasio putem menadžera..Kristijano Ronaldo s gnušanjem odbija optužbe koje je protiv njega izneo nemački list "Špigl",...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.