Špigel šokirao naslovnicom: Tramp obezglavio Kip slobode

Izvor: B92, 03.Feb.2017, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Špigel" šokirao naslovnicom: Tramp obezglavio Kip slobode

Belin -- Prvi potezi na vlasti američkog predsednika Donalda Trampa izazvali su mnogo reakcija u Americi i svetu.

Tramp je tako prošle nedelje potpisao odluku kojom je zatvorio vrata izbeglicama iz sedam većinski muslimanskih zemalja.

I dok on tvrdi kako je preduzeo "nužne mere" kako bi se zaštitile verske slobode, kritičari navode da je time povredio ustavno načelo verskih sloboda.

Kritike Trampa glasne su i u nemačkim medijima, a među najnoviju ubraja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se i ona koju putem naslovnice šalje ugledni nemački list “Špigel”.

“Špigl” tako na naslovnici prikazuje grafiku na kojoj se vidi Tramp, koji u jednoj ruci drži nož, a u drugoj odrezanu glavu Kipa slobode.

Naslovnica je privukla ogromnu pažnju na društvenim mrežama, a iako novine izlaze tek sutra, već danas su izazvale niz kritika i pohvala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Špigl" šokirao naslovnom stranom: Tramp obezglavio Kip slobode

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2017, 09:52

Prvi potezi na vlasti američkog predsednika Donalda Trampa izazvali su mnogo reakcija u Americi i svetu...Tramp je tako prošle nedelje potpisao odluku kojom je zatvorio vrata izbeglicama iz sedam većinski muslimanskih zemalja. I dok on tvrdi kako je preduzeo "nužne mere" kako bi se zaštitile verske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.