Specijalne snage objavile: Uništen T-80 VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2022, 12:36

Specijalne snage objavile: Uništen T-80 VIDEO

Specijalne snage ukrajinskog Centra za specijalne operacije "Alfa" pokazali su snimak, kako tvrde", uništenja ruskog tenka T-80.

"Neprijatelj je neko vreme zadavao mnogo problema našim prednjim položajima koristeći taktiku brzih tenkovskih napada. Ali to nije dugo trajalo jer je jedan od njih (tenkova) uništen od strane taktičke grupa boraca Centra za specijalne operacije SSU Alfa", navela je u saopštenju Služba bezbednosti Ukrajine.

Tenk T-80 se proizvodi od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1976. godine, a napravljen je u više od 5.000 primjeraka.

Prema podacima specijalizovane stranice Oryx koja prati vizuelno potvrđenu uništenu vojnu opremu u Ukrajini, uništeno je preko 340 raznih varijanti tenkova T-80 koje je Rusija poslala u Ukrajinu.

Vizuelno je potvrđeno da je Rusija u Ukrajini izgubila više od 1.500 tenkova, preneo je portal Klix.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogledajte snimak kako su Ukrajinci uništili ruski tenk

Izvor: Danas, 07.Dec.2022

Specijalne snage ukrajinskog Centra za specijalne operacije Alfa objavile su videosnimaak uništenja ruskog tenka T-80.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.