Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spašeni tajlandski dečaci trenirali sa Ibrahimovićem

Mladi tajlandski fudbaleri, koji su više od dve nedelje proveli u poplavljenoj jami pre nego što su spašeni, na poslednjoj stanici njihove međunarodne turneje trenirali su s fudbalerima Los Anđeles Galaksija i superzvezdom Zlatanom Ibrahimovićem.

They were rescued from a cave in Thailand this summer. This week, the Wild Boars scrimmaged the #LAGalaxy.@ibra_official was on their team, tho pic.twitter.com/OWEbfLLWjG

Tajlandski dečaci su ovog meseca bili posebni gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Olimpijskih igara mladih u Buenos Ajresu, a po dolasku u Los Anđeles prvo su razgledali stadion Galaksija, a potom su trenirali sa igračima na pomoćnom igralištu.

Trening je organizovala američka televizijska voditeljka Elen Dedženeris, koja je dečake ugostila u svojoj TV emisiji i tada ih upitala ko je njihov idol.

Nakon što je svih 12 mladića odgovorilo da je to Ibrahimović, tada se kao gost iznenađenja pojavio upravio ovaj Šveđanin.

"Ja za sebe mislim da sam dosta hrabar, ali ovi dečaci su neverovatni. Ono što su proživeli i način na koji su spašeni, čine ih najhrabrijom ekipom na svetu", kazao je Ibrahimović.

Dramatično spasavanje tajlandskih dečaka, starih između 11 i 16 godina, koje je trajalo od 23. juna do 10. jula pratio je celi svet.

This happened on @TheEllenShow.

Wild Boars & @Ibra_official vs. #LAGalaxy

WATCH: https://t.co/tSPPKkpZ88pic.twitter.com/wTTlcPKWyv

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.