Spas za baterije telefona i ugrožene životinje

Izvor: Mondo, 12.Mar.2015, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spas za baterije telefona i ugrožene životinje

Nobičan spoj tehnologije i želje za zaštitom ugorženih životinjskih vrsta donosi do sada neviđen mobilni punjač!

Samsung je na MWC 2015 kongresu u Barseloni najavio i svoj prvi paket mobilnih punjača za najrazličitije uređaje i gedžete, koji pored očigledne misije punjenja tih spravica ima i misiju da pomogne u očuvanju najugroženijih životinjskihvrsta i pomogne njihovu zaštitu od istrebljenja.

SAMSUNG TOMORROW je naziv akcije i nove kolekcije mobilnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << punjača, koja sadrži dizajnirane mobilne punjače sa slikama četiri najugroženije žiotinjske vrste: Mala panda (preostalo je manje od 10 hiljda odraslih jedinki), Pustinjska lisica (ugrožena vrsta), Velika panda (preostalo je manje od 2.000 odraslih jedinki) i Zlatan majmun (veoma ugrožena vrsta). Oznake na slikama u gornjem desnom uglu govore o nivou ugroženosti svake od četiri vrste na crvenoj IUCN međunarodno priznatoj skali ugroženih životinjskihvrsta.

Sva četiri punjača nude se u dva kapaciteta, od 8.400 mAh, što je dovoljno da se Samsung Galaxy S6 napuni četiri puta i od 11.300 mAh, što je dovoljno za šest punjenja!

Ovi mobilni punjači, pored svoje humane misije imaju mogućnost punjenja dva uređaja istovremeno, jedan preko neizmenjivog microUSB kabla, dok drugi možete puniti preko standardnog USB porta, a tu je i svetlosni indikator napunjenosti baterije.

Više detalja o ovim punjačima pronaći ćete na LINKU, a u galeriji pogledajte jedan od punjača do kojeg je MobIT ekipa došla na MWC15 događaju.

Čekamo vaše komentare ispod i na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mobilni punjači za telefon koji vredi kupiti

Izvor: Mondo, 12.Mar.2015

Nobičan spoj tehnologije i posvećenosti zaštiti ugorženih životinjskih vrsta donosi do sada neviđen mobilni punjač!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.