Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Feb.2013, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spajanje dva američka avio prijevoznika u jednu tvrtku

Američke aviokompanije American Airlines  i  US Airlines  dogovorile su se o spajanju, čime će biti stvoren najveći avioprijevoznik na svijetu. Upravni odbori dvije aviokompanije odobrili su sporazum danas, odnosno sinoć po lokalnom vremenu. Nova  aviokompanija će zadržati ime America Airlines ali će njome rukovoditi sadašnji šef US Airlinesa  Doug Parke.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastao najveći avioprevoznik na svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2013

DALAS - Američke aviokompanije Ameriken erlajnz (American Airlines) i Ju-Es Erlajnz (US Airlines) dogovorile su se o spajanju, čime će biti stvoren najveći avioprevoznik na svijetu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Najveći avio-prevoznik na svetu

Izvor: B92, 14.Feb.2013

Dalas -- Američke avio-kompanije Ameriken erlajnz i Ju-Es erlajnz dogovorile su se o spajanju, čime će biti stvoren najveći avio-prevoznik na svetu...Upravni odbori dve avio-kompanije odobrili su sporazum danas, to jest sinoć po lokalnom vremenu, izjavile su četiri osobe bliske pregovorima koje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.