Šon Pen snima film sa Ugom Čavesom!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2009, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šon Pen snima film sa Ugom Čavesom!

Američki glumac Šon Pen privatno se u Karakasu sastao sa venecuelanskim predsednikom Ugom Čavesom sa kojim je razgovarao o mogućnosti snimanja filma u Venecueli, ali i o politici, objavio je "Holivud riporter".

Čaves je rekao da postoji mogućnost da Pen snimi film baziran na romanu kubanskog pisca Aleha Karpentijera i da će se snimanje većinom odigravati u džungli duž reke Orinoko.Po svemu sudeći, Čaves, koji se juče sastao sa Penom, mislio je na roman "Izgubljeni koraci" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz 1953. godine.

Intervju sa Kastrom

Poznati holivudski glumac je prošle godine boravio na Kubi, gde je intervjuisao aktuelnog kubanskog predsednika Raula Kastra.On je jedini stranac koji je uspeo da intervjuiše Raula Kastra od kada je zamenio brata na čelu države i njegov intervju je nekoliko puta objavio američki časopis "Nejšen".

Predsednik Venecuele je potom zatražio od Pena da poruči Obami da mora da preduzme određenu akciju kako bi "zaradio" Nobelovu nagradu za mir, kao i da odbaci planove o povećanju američkih vojnika u bazama u Kolumbiji.

"Dali su mu Nobelovu nagradu, a sada mora da je zasluži", rekao je Čaves, parafrazirajući otvoreno pismo režisera Majkla Mura.

Čaves je pohvalio Murov rad, ali je odbacio nedavne izjave režisera da je sa predsednikom Venecule na filmskom festivalu u Veneciji pio tekilu i sugerisao mu šta će da kaže u govoru pred Ujedinjenim nacijama.

Pen je doputovao u Venecuelu posle posete Kubi, gde je kao reporter američkog časopisa "Veniti fer" navodno pokušao da dobije intervjuu od bivšeg predsednika Fidela Kastra (83) sa kojim bi razgovarao o tome kako je izbor Obame za predsednika SAD uticao na Kubu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.