Somborska bez grejanja i struje zbog radova

Izvor: Megafon.co, 02.Feb.2021, 13:40

Somborska bez grejanja i struje zbog radova

JKP Gradska toplana Toplotni izvori startovali su na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije.
“Obaveštavamo Vas da će toplotni izvor Somborska ostati bez napajanja električnom energijom u periodu od 10:00 do 10:30 časova, zbog aktivnosti na elektroenergetskoj mreži ED Jugoistoka Niš, usled čega će u navedenom periodu doći do prekida u isporuci toplotne energije korisnicima na adresama Somborska i Vase Pelagića.”
ED Niš Zbog radova na >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << elektroenergetskoj mreži 02.02.2021. godine, bez napajanja će biti:
– od 08:30 do 09:00: delovi ulica Brezovačke, Drenovačke, Grdeličke, Jadranske, Jelice Kostić, Plavske, Pribojske, Prijepoljske, Šoferske i Varvarinske;
– od 09:00 do 11:00: deo ulice Despota Đurđa;
– od 10:00 do 10:30: delovi ulica Monahinje Jefimije, Pančevačke, Preševske, Vučjanske i Bulevara Sv Pantelejmona;
– od 11:30 do 12:00: deo Studeničke ulice;
– od 13:30 do 14:00: delovi ulica Veljka Vlahovića, Rimske 6 i Bulevara Sv Cara Konstantina.
JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.
– Ulica Naserova, kod brojeva 7-9. Voda na ulici, nužan je iskop u Naserovoj ulici, kod brojeva 7-9, zbog čega je zatvorena voda na uglu ulica Naserove i Vizantijski bulevar. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Naserovoj, Patrisa Lumumbe, deo 27. marta, deo Vizantijskog bulevara, deo Branka Miljkovića i deo Đerdapske do Gabrovačke reke. Cisterna sa pijaćom vodom boraviće u Naserovoj ulici.
– Ulica Stevana Nemanje. Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Stevana Nemanje. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stevana Nemanje i na prostoru od ulice Cara Uroša do Vardarske, sa druge strane od Kraljevića Marka do Obilićevog venca i ulica Visokog Stevana ostaje bez vode.
– Ulica Mačvanska br. 26. Voda na ulici, nužan je iskop u Mačvanskoj ulici, kod broja 26. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru u delu Mačvanske, delu Milentijeve, delu Jeronimove i delu Svetosavske ulice.
– Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda br. 143. Voda na površini, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda, ispred broja 143, u Novom Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda, od škole prema selu Mramor.
– Ugao Durmitorske ulice i Durmitorske-prilaz. Voda na površini, potrebno je osposobljavanje deoničnog zatvarača na uglu Durmitorske ulice i Durmitorske-prilaz. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju.
– Selo Miljkovac. Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom boraviće u selu Miljkovac u vremenu od 11 do 14 sati.
JKP Parking servis U utorak 02. februara, radnici JKP Parking servis Niš radiće na zameni neispravnih sijalica po prijavama građana i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju i to na teritoriji GO Crveni Krst, u ulici Vazduhoplovaca i naselju Nikola Tesla.
U toku dana će se raditi i na otklanjanju nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji u ulicama Vojvode Putnika, Goce Delčeva, Bubanjskih heroja i u Knjaževačkoj ulici.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.