Izvor: Nezavisne Novine, 23.Dec.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solo album Kamile Kabeljo stiže naredne godine

Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da je Kamila Kabeljo napustila grupu Fifth Harmony, stigla je vijest da je objavljivanje njenog solo albuma planirano za 2017. godinu.

EW u svom novom nedjeljnom izdanju koje će se pojaviti u petak objaviće ekskluzivnu priču i detalje iz Kamiline solo karijere.

Navodno je mlada pop zvijezda već potpisala ugovor kao solo izvođač sa izdavačkom kućom Epic Records. Na njenom prvom albumu uveliko se radi, a trebalo bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bude objavljen sljedeće godine.

Billboard je ranije ove godine objavio kako je Kamila provodila vrijeme u studiju, radeći na solo materijalima sa producentima među kojima su Beni Blanko i Diplo. U prevodu - čekaju nas samo hitovi.

S druge strane, i Fifth Harmony djevojke planiraju novi album za sljedeću godinu, ako je vjerovati ranijim najavama koje je dala Normani Kordei. Biće zanimljivo pratiti njihove sukobe na top listama.

(MTV)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.