Šokantni postovi švedskog repera: Pobijte ih FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 12.Sep.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantni postovi švedskog repera: Pobijte ih FOTO/VIDEO

Švedski reper nigerijskog porekla objavio na svom Instagram profilu, otvorenom samo za usku grupu ljudi, da sve belce treba pobiti i da će crna rasa pobediti.

"Ako neki belac ili belkinja pokušavaju da pričaju s*anje o vama, upucajte ih", savetuje popularni reper i jutjuber čiji je profil JCBUZ.

Reč je o švedskom reperu, nigerojskog porekla, čije puno ime je Džes Eken Nveke Konabl, ali koji je na društvenim mrežamapoznat kao JCBUZ. Kako piše Sputnjik internešenel, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on putem zatvorene grupe na društvenim mrećama zagovara rasizam i poziva na ubijanje belaca.

Njegov instagram nalog Barasvarta, koji je dostupan samo crncima, ima nekoliko stotina pratilaca kojima reper šalje poruke tima "Crna moć u Švedskoj", "J***š Belce”, a takođe poziva i crnu braću i sestre "da nastave rat"

Prema njemu, crnci će postati broj jedan u mnogim stvarima, a pošto su belci uzimali crnce za robove, sada bi crna rasa trebalo isto da tretira belce, odnosno da ih uzima za robove i ponaša se još gore.

To su samo neke od poruka koje 22.godišnji reper ostavlja po svojim pratiocima na društvenim grupama, kojih je za sada 260.000.

Napominje se i da je on emigrirao iz Nigerije 2008. i da sada ima švedsko državljanstvo, kao i da živi u gradu Lund.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.