Šok u Arsenalu! Volkot pauzira šest meseci!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Arsenalu! Volkot pauzira šest meseci!

Malerozni napadač Arsenala pokidao ligamente kolena i po treći put u poslednjih 12 godina neće imati šansu da zaigra na najvećoj smotri svetskog fudbala, prenosi "Mocart sport".

 Teo Volkot

 

Šok i neverica u Arsenalu, ali i celoj Engleskoj: Teo Volkot je završio sezonu i najverovatnije će propustiti Mundijal!

Razlog pauze je teška povreda kolena koju je zaradio u derbi meču protiv Totenhema. Volkot je na nosilima napustio teren, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije delovalo kao ozbiljna povreda jer je stigao čak i da se našali i stane na muku Totenhemovim pristalicama.

Ipak, rezultati detaljnih lekarskih pregleda su bili poražavajući. Teo je pokidao prednje ukrštene ligamente na levom kolenu i očekuja ga operacija i pauza od minimum pola godine, saopšteno je iz Arsenala. To znači da je sezona za njega završena, kao i da će propustiti Svetsko prvenstvo u Brazilu. Nad napadačem Arsenala kao da se nadvilo neko mundijalsko prokletstvo, jer pianje je da li će ikada zaigrati na najvećoj smotri svetskog fudfbala.

Na SP u Nemačkoj 2006. je bio deo reprezentacije, ali mu tadašnji selektor Erikson nije ukazao šansu ni munut, pa nije debitovao. Četiri godine kasnije pred Mundijal u Južnoj Africi, selektor Kapelo ga je precrtao sa spiska, neposredno pred početka takmičenja. Sada je izgledalo kao sigurno da će prve mundijalske minute upisati u Brazilu, posle oporavka od prethodne povrede i povratka u formu. Ali, novi maler ga je sprečio da se nađe u Brazilu.

Ovo je ozbiljan udarac i za Arsenalove šampionske ambicije. Volkot je igrao sjajno u poslednje vreme i bio udarna igla u ofanzivi Tobdžija. Vengeru je svakako bio potreban još jedan napadač, a sada će možda morati da posegne i za dve kupovine. Povreda Volkota bi mogla da otvori prostor za mlade aosve Serža Gnabrija i Aleksa Okslejd-Čemberlena.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šok u Arsenalu! Volkot pauzira šest meseci!

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2014

Malerozni napadač Arsenala pokidao ligamente kolena i po treći put u poslednjih 12 godina neće imati šansu da zaigra na najvećoj smotri svetskog fudbala, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.