Šok na putu: Taksista naduvao smrtnu promilažu

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok na putu: Taksista naduvao "smrtnu promilažu"

Smederevski taksista R.M. (51) vozio je automobil sa 3,58 promila alkohola u krvi, a da se nije zakucao u banderu i pri tom prošao neopovređen, ko zna kako se bi se sve završilo, javljaju beogradski mediji.

Foto: youtube/printscreen

Ni policajci, koji su došli po prijavi građana, nisu mogli da veruju kada su pogledali na displej alko-testera: taksisti je izmereno 3,58 promila!

Da sve bude gore, to se događalo usred dana, u prilično prometnoj Balkanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ulici.

Pogledajte snimak policijske akcije:



Izvor: youtube

"To je bilo nešto pre 14 časova, a on je oko 14 i 20 sproveden i određeno mu je zadržavanje i predata prijava u redovnom postupku", potvrđuju za "Alo" u smederevskoj policiji.

Kako je taksista sa takvom koncentracijom alkohola uopšte uspeo da vozi ostaje enigma. Sve iznad 3 i po je, po medicinskim knjigama, stanje koje dovodi do nesvesti, moguće i kome.

Sreća da je građanin, koji je prijavio incident, odmah reagovao, uzeo ključeve iz kontakt-brave automobila, tako da ovaj nije mogao da utekne, nego je morao da sačeka policiju.

Policija ovih dana baš ima posla na putevima, ali i njivama Srbije:

Haos posle slave:Vozili po njivama,spavali na putu

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.