Šojgu sutra u Beogradu

Izvor: RTS, 19.Okt.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šojgu sutra u Beogradu

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu doputovaće u petak u posetu Beogradu, gde će prisustvovati obeležavanju Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.
Ruski ministar Šojgu prisustvovaće Prikazu operativnih sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2017", saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Za Šojgua će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti priređen svečani doček na Aerodromu "Nikola Tesla", a nakon toga planirano je da se sastane sa ministrom odbrane Srbije Aleksandrom Vulinom.
Predviđeno je da Šojgu položi venac na Spomenik oslobodiocima Beograda i Spomenik sovjetskom vojniku na Novom groblju.
U popodnevnim satima on će u Hramu Svetog Save razgovarati sa patrijarhom SPC Irinejom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šojgu sutra u Beogradu

Izvor: Vostok.rs, 19.Okt.2017

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu sutra dolazi u Beograd, povodom obeležavanja Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.. . Prema protokolu, Šojgu će biti svečano dočekan na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“, a zatim će se sastati sa ministrom odbrane Srbije Aleksandrom...

Nastavak na Vostok.rs...

Vežba u vazduhu, MIG-ovi na pisti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Okt.2017, 08:21

U Beogradu se obeležava 73. godišnjica od oslobođenja glavnog grada Srbije u Drugom svetskom ratu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.