Snoubord park na Brankovcu sve popularniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2012, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snoubord park na Brankovcu sve popularniji

NOVI SAD -

Snoubord park na Fruškoj gori, sve je popularniji, a od nedelje ga je posetilo nekoliko stotina profesionalnih bordera i mnogi početnici.

Staza na Brankovcu prva je te vrste u Vojvodini, a iako je duga svega 200 metara, sa dve skakaonice i dve platforme, za neke svetske standarde izgleda skromno, osnivači parka imaju velike planove, poput ugradnje ski-liftova, svetla i tabača snega.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snoubord park na Brankovcu sve popularniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2012

NOVI SAD -..Snoubord park na Fruškoj gori, sve je popularniji, a od nedelje ga je posetilo nekoliko stotina profesionalnih bordera i mnogi početnici...Staza na Brankovcu prva je te vrste u Vojvodini, a iako je duga svega 200 metara, sa dve skakaonice i dve platforme, za neke svetske standarde izgleda...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.