Snimci udesa na auto-putu, vozio u kontra smeru VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 20.Maj.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimci udesa na auto-putu, vozio u kontra smeru VIDEO/FOTO

Muškarac star oko 60 godina preminuo je noćas usled povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu kod isključenja za Bežanijsku kosu.

U tom udesu su još teško povređene četiri osobe i dve lakše, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila sinoć u 23.51 h kada su se sudarili automobil i kombi, a na mesto udesa su išle četiri lekarske ekipe.

Teške, višestruke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povrede u tom udesu su zadobila tri muškarca starosti 28, 30 i 38 godina i 30-godišnja žena, a lakše su povređene dve žene starosti oko 26 i 27 godina.

Oni su svi odvezeni u Urgentni centar, a 60-godišnji muškarac je takođe dovezen u Urgentni centar na reanimaciju, ali nije preživeo.

Mediji prenose da je stradali u udesu taksista, koji je vozio auto-putem u suprotnom smeru.

Kako su za B92.net rekli očevici, vozilo se kretalo u suprotnom smeru auto-puta oko 23.40 h. Oni dodaju i da su, nakon što su izbegli to vozilo, pozvali policiju i obavestili o nepropisnom kretanju na auto-putu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.