Snimak analize probnih testova male mature u subotu na RTS 3

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 12:15

Snimak analize probnih testova male mature u subotu na RTS 3

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da je organizovalo snimanje časova analize testova probnog završnog ispita, koje su učenici osmog razreda osnovnih škola polagali u petak, 9. aprila i subotu, 10. aprila.

Časovi analize testova probnog završnog ispita, emitovaće se na RTS 3, u subotu, 17. aprila, prema sledećem rasporedu:

- od 9 do 10 časova analiza testa probnog završnog ispita iz srpskog jezika

- od 10 do 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << časova analiza testa probnog završnog ispita iz matematike

- od 11 do 12 časova analiza kombinovanog testa probnog završnog ispita

Časovi analize probnog završnog ispita u funkciji su podrške učenicima da sagledaju svoja postignuća iskazana na probnom završnom ispitu i na osnovu toga upotpune svoje znanje kako bi ostvarili što bolje rezultate na završnom ispitu koji ih očekuje 23, 24. i 25. juna, saopštilo je Ministartsvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Časovi analize testova probnog završnog ispita za osmake

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Apr.2021

Časovi analize testova probnog završnog ispita za učenike osmog razreda osnovnih škola biće emitovani na trećem programu RTS-a. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da je organizovalo snimanje ovih časova analize testova, koje su učenici osmaci polagali 9. i 10. aprila...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.