Snima se film o životu Eltona Džona

Izvor: Blic, 30.Jan.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snima se film o životu Eltona Džona

Uskoro bi trebalo da počne snimanje filma o životu Eltona Džona, a Li Hol, scenarista filma "Bili Eliot", upravo je završio priču po kojoj će se raditi scenario za filmsku biografiju čuvenog pevača.

"Zaista želim da snimim veliki film o mom životu", naveo je Elton Džon.

"Imamo sjajan scenario koji je već završio Li Hol. Naravno to neće biti normalan, običan film jer je moj život bio lud. I mislim da je važno napraviti nadrealnu priču o mom životu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od kupovine fudbalskog kluba do ko zna sve čega".

"Film o mom životu biće više fantazija. Ne kao film o Tini Tarner 'What's Love Got to Do with It' sa Lorensom Fišbernom koji je bio sjajan. Ne biografija, više kao 'Mulen ruž'".

"Imamo nekoliko režisera na umu", dodao je. "Realizacija će početi

za dve-tri godine".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Film o životu Eltona Džona

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2011

LONDON, 30. januara 2011. (Beta) - Elton Džon je u intervjuu radiju Bi-Bi-Si otkrio je Li Hol, scenarista filma "Bili Eliot", završio scenario za film o njegovom životu. "Zaista želim da snimim veliki film o mom životu", naveo je Džon. "Imamo sjajan scenario koji je već završio Li Hol. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.