Izvor: Piplmetar.rs, 08.Apr.2024, 02:36

Snapdragon 7+ Gen 3 protiv Snapdragon 8 Gen 2: ko pobeđuje u testovima?

Kako biste procenili performanse novog Snapdragon 7+ Gen 3 čipa namenjenog srednjoj klasi uređaja, u odnosu na Snapdragon 8 Gen 2, vodeći čipset iz 2022. godine namenjen premijum telefonima, najbolje je uporediti njihove rezultate na testovima.

Beebom
Uopšteno posmatrajući rezultate testova koje je obavio Beebom, vidimo da Snapdragon 7+ Gen 3 nije pobedio ni u jednom od referentnih testova, ali uprkos tome je pokazao da može da se takmiči sa vodećim čipsetom starije generacije.
Geekbench 6 rezultati
Prvo je sproveden Geekbench 6 test na Snapdragon 7+ Gen 3 koji je otkrio da je ovaj SoC  postigao 1.747 poena u testu sa jednim jezgrom i 4.511 poena u testu sa više jezgara. U poređenju...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.