Snabdevanje na beogradskim pijacama tokom cele nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 13:53

Snabdevanje na beogradskim pijacama tokom cele nedelje

Sve beogradske pijace koje se nalaze u sistemu JKP „Gradske pijace“ od ponedeljka, 01. juna počinju da rade po ustaljenom režimu rada.

Na veliko zadovoljstvo zakupaca i sugrađana, beogradske pijace ponovo će biti uz stanovnike prestonice svih sedam dana u nedelji. Pijace kao mesta distribucije svežih proizvoda i odlične kupovine zdravih namirnica, gde većina dan započinje upravo na jednoj od njih, radiće po sledećem rasporedu:

Zelene pijace

Pijaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Palilula

Otvoreni tržni centri- OTC

Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac

TC Krnjača- Pijaca cveća

Prodaja robe iz vozila

Garaža za korisnike i posetioce pijace

Parking na otvorenom za korisnike i posetioce pijace

Pijaca OTC : Letnje radno vreme : od 08 do 20 časova

Ponedeljkom ne radi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radno vreme beogradskih pijaca od 1. juna

Izvor: B92, 29.Maj.2020

Beograd -- Sve beogradske pijace koje se nalaze u sistemu gradskih pijaca od ponedeljka 1. juna počinju da rade po ustaljenom režimu rada...U saopštenju Gradskih pijaca se precizira da će pijace u Beogradu biti dostupne posetiocima svih sedam dana u nedelji...Zelene pijace će tokom cele godine raditi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.