Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šminkanje obrva metalik bojama

Akcenat na obrvama je jedan od vrlo prihvaćenih trendova i podrazumijeva se da svaka djevojka ima odgovarajući oblik obrva, koje su diskretno popunjene, uredne i njegovane.

Međutim, stigao je novi trend koji su prihvatili kako profesionalni šminkeri, tako i najažurnije djevojke  metalik obrve!

Inovacije u šminkanju ne donose drastične promjene, uglavnom su to određeni detalji poput trenutno aktuelnih boja, oblika iscrtavanja ili nijansi sjenčenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Ne može upečatljivije od ovoga, zar ne? Ukoliko ste spremni probati ovaj trend zaboravite na minđuše i ogrlice, te se postarajte da im obrve postanu adekvatna zamjena. Zlatna ili srebrna boja su pun pogodak i definitivno nešto što nikada prije niste nosili. Ukoliko vam se ne sviđa ideja da obojite obrve izvucite liniju ispod ili iznad njih metalik ajlajnerom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.