Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 02:31

Smešna strana Bencha, Boža opet izdominirao

Nova Smešna strana Bencha je spremna! I prethodne godine smo bili jako vredni, mnogo testova, recenzija i priloga snimili, i kao što već znate, nikada tu ne prođe sve glatko. Snimiti toliko scena iz prve, čak i sa ovoliko iskustva za nama, nije moguće. Bilo je grešaka, bilo je upadanja, raznih zvukova ili ljudi sa strane koji bi nam ušli u kadar i potpuno nas poremetili.
Ipak, kada sve saberemo, najviše smo grešili mi. Naravno, sve se to ponovo snimi, vrati, iseče. Neksijeva kamera >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pomno beleži sve naše gafove, namerne ili nenamerne, jer znamo da ćemo vam ih na gomili predstaviti i iznuditi osmeh, negde uvek u ovo doba godine.
I evo, 2024. je stigla i red je da i po četvrti put započnemo novu godinu na veseo način: Bogdan je brižljivo montirao novu kolekciju situacija koje su nam se dešavale tokom snimanja video priloga prethodne godine. Nadamo se da ćemo vas nasmejati u narednih desetak minuta. Uživajte.

Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.