Smederevo: Uhapšen mladić zbog nasilničke vožnje

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 19:23

Smederevo: Uhapšen mladić zbog nasilničke vožnje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu zadržali su 20.godišnjeg muškarca iz tog grada zbog nasilničke vožnje, saopštio je danas MUP.

Kako se navodi, mladić se noćas oglušio o znak policijskog službenika da zaustavi vozilo i nastavio vožnju, bežeći od policije jednosmernom ulicom u zabranjenom smeru i kroz dve raskrsnice na kojima je bilo uključeno crveno svetlo na semaforima.

Kada je, nekoliko ulica dalje, uočio drugu patrolu saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije koja mu je blokirala put, on je udario vozilom u metalni stub i pokušao pešice da pobegne, u čemu su ga policijski službenici sprečili.

Utvrđeno je da je mladić pod dejstvom amfetamina upravljao automobilom kome je registracija istekla 2019. godine, kao i da mu je vozačka dozvola već oduzeta zbog više od 18 kaznenih poena.

On je zadržan do 24 sata, nakon čega će biti sproveden prekršajnom sudiji po skraćenom postupku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.