Smanjenje optužnice za brže suđenje Karadžiću

Izvor: Mondo, 02.Sep.2009, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjenje optužnice za brže suđenje Karadžiću

Tužilaštvo Tribunala predložilo smanjenje obima optužbi protiv Radovana Karadžića, a istovremeno je odbijen Kradžićev zahtev za smanjenje kazne ili novčanu odštetu jer je 'nelegalno' uhapšen u Srbiji. O-Gon Kvon na čelu sudskog veća koje sudi Karadžiću.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbijen Karadžićev zahtev za odštetu ili smanjenje kazne

Izvor: EMportal, 31.Avg.2009, 19:55

Haški tribunal odbio je danas kao preuranjen zahtev optuženog Radovana Karadžića za smanjenje kazne ili novčanu odštetu zbog toga što je, kako tvrdi, u julu prošle godine nelegalno uhapšen u Srbiji.

Nastavak na EMportal...

"Zahtev Karadžića preuranjen"

Izvor: B92, 01.Sep.2009, 02:05

Hag -- Haški tribunal odbio kao preuranjen zahtev Radovana Karadžića za smanjenje kazne ili novčanu odštetu zbog toga što je prošle godine "nelegalno uhapšen u Srbiji".. Karadžić je optužen za genocid i zločine protiv čovečnosti nad muslimanima i Hrvatima, kao i za uzimanje međunarodnih...

Nastavak na B92...

Novi predsedavajući na suđenju Karadžiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2009

HAG - Predsednik Haškog tribunala Patrik Robinson imenovao je južnokorejskog sudiju O-Gon Kvona na mesto predsedavajućeg sudskog veća koje će voditi postupak protiv bivšeg predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića, objavljeno je u Hagu...Kako prenosi Slobodna Evropa, Kvon će na tom mestu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Suđenje Karadžiću: Tužioci smanjuju obim optužbi

Izvor: EMportal, 02.Sep.2009

Tužilaštvo Haškog tribunala predložilo juče, odgovarajući na nalog sudskog veća, smanjenje obima optužbi protiv bivšeg predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića, kako bi suđenje bilo brzo i efikasno.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.