Slovenac (opet) odbio Zvezdu

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenac (opet) odbio Zvezdu

Iskusni igrač Šimicua i reprezentativac "zmajčeka" Milivoje Novaković ne želi da se preseli u Beograd. Zahvalio se na ponudi, kao i 2006. godine.

Foto: Guliver/Getty images/Bryn Lennon

Milivoje Novaković drugi put je bio na meti Crvene zvezde, ali i kao pre osam godina odgovorio je negativno čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana.

Na preporuku zemljaka Nejca Pečnika, iskusni 36-godišnji Novaković obavio je nekoliko razgovora sa rukovodstvom crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u prethodnom periodu, ali do dogovora saradnje nije došlo, prenosi "Sport".

Slovenački golgeter, koji brani boje japanskog Šimicua, želi još da igra u Evropi, ali ne u Crvenoj zvezdi.

Novaković je i 2006. godine, kada je predsednik bio Dragan Stojković, bio interesantan Crvenoj zvezdi, ali ni tada nije došlo do dogovora. Naime, Piksi i sportski direktor Stevan Stojanović pokušavali su Novakovića da dovedu iz Liteksa iz Loveča, ali je Keln bio mnogo konkretniji, pa je Slovenac prešao u Nemačku i tamo se zadržao čak šest godina.

Novaković se nalazi u odličnoj formi - u dresu Šimicua odigrao je 27 mečeva i postigao je 10 golova, a za reprezentaciju Slovenije na dva meča kvalifikacija za EURO 2016 u oktobru, protiv Švajcarske i Litvanije, upisao je čak tri gola i "zmajčeke" vratio među najozbiljnije kandidate za odlazak u Francusku.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.