Slovački premijer u bolnici zbog problema sa srcem

Izvor: B92, 14.Apr.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovački premijer u bolnici zbog problema sa srcem

Bratislava -- Slovački premijer Robert Fico primljen je u bolnicu zbog srčanih problema nakon što je osetio bol u grudima.

Iz tog razloga je morao da otkaže posetu Češkoj, izjavila je njegova portparolka Beatris Sabova.

Fico je takođe iz zdravstvenih razloga otkazao pojavljivanje na sudu zakazano za utorak, preneo je Rojters.

On je juče prisustvovao sednici svog kabineta i nakon toga predstavio raspored kabineta, pri čemu nije imao nikakve vidljive >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zdravstvene probleme.

"Premijer je podvrgnut zdravstvenom pregledu u Nacionalnom institutu za kardiovaskularna oboljenja", rekla je Sabova i dodala: "Iz tog razloga smo otkazali današnju posetu Češkoj".

Portparol bolnice Dobroslava Krajačičova je rekla da se Fico žalio na bol i pritisak u grudima, a u bolnicu ga nije dovezlo vozilo hitne pomoći već je došao sam.

Krajačičova nije ni potvrdila niti negirala da je Fico pretrpeo srčani udar, već je rekla da takvi simptomi mogu da imaju različite uzroke i da premijerova porodica nije želela da se javno objave detalji o njegovom stanju.

Fico (51) redovno trči i igra fudbal. U prošlosti je imao problema sa kičmom i sportske povrede, ali ne i srčane probleme.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Premijer u bolnici zbog problema sa srcem

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2016

Slovački premijer Robert Fico primljen je u bolnicu zbog srčanih problema nakon što je osetio bol u grudima...Zato je morao da otkaže posetu Češkoj, izjavila je njegova portparolka Beatris Sabova...Fico je takođe iz zdravstvenih razloga otkazao pojavljivanje na sudu zakazano za utorak, preneo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.