Sloga: Đorđević štiti kompaniju „Beograd na vodi“

Izvor: Danas, 23.Sep.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloga: Đorđević štiti kompaniju „Beograd na vodi“

Udruženi sindiikati Srbije “Sloga” u saopštenju za javnost otvoreno pitaju ministra za rad Zorana Đorđevića zašto je stradanje dva radnika na gradilištu “Beograd na vodi” samo predmet istrage MUP-a i Tužilaštva, a ne i Inspekcije rada u čijoj je to osnovnoj nadležnosti. Članak Sloga: Đorđević štiti kompaniju „Beograd na vodi“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sloga: Ministar za rad štiti kompaniju Beograd na vodi od odgovornosti za pogibiju radnika

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Sep.2018

Udruženi sindikati Srbije "Sloga" optužili su danas ministra za rad Zorana Đorđevića da "otvoreno štiti" kompaniju Beograd na vodi od odgovornosti za pogibiju dvojice radnika na tom gradilištu...Sindikati su u saopštenju upitali ministra zašto istragu o pogibiji dvojice radnika vode "samo" MUP...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.