Sleteo avion iz Brisela, Đurić: Atmosfera teška

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sleteo avion iz Brisela, Đurić: Atmosfera teška

Na beogradski aerodrom sinoć je sleteo avion iz Brisela, a direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić koji je bio u njemu rekao je po sletanju da je atmosfera u Briselu bila veoma teška i neprijatna.

"Na sve strane bili su ljudi s oružjem, nervoza, nepoverenje... Svi lokali su zamandaljeni. U trenutku napada, mi smo već krenuli na razgovore u zgradu vlade, kad su nas zamolili da ne dolazimo, jer je nemoguće proći", izjavio je Đurić sinoć po sletanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << aviona sa više od 100 putnika, preneo je "Blic".

Prvi let koji je trebalo da vrati putnike u Srbiju bio je otkazan zbog bombaškog napada na briselskom aerodromu juče ujutru.

Direktor Kancelarije za KiM juče je trebalo da predvodi našu delegaciju na sastanku ekspertskog dijaloga sa Prištinom, ali je susret, zbog situacije u Briselu, otkazan.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić Prištini: Ne secite granu na kojoj sedite

Izvor: RTS, 23.Mar.2016

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da će Srbija zaštititi privrednike i poručio zvaničnicima u Prištini da ne seku granu na kojoj sede, jer je to suprotno svakoj ideji o normalizaciji odnosa sa Beogradom. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.