Slepom dečaku Aleksandru ispunjena najveća želja

Izvor: Mondo, 19.Nov.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slepom dečaku Aleksandru ispunjena najveća želja

Slepom dečaku Aleksandru ostvarila se najveća želja – upoznao je Boru Đorđevića, a sve to zahvaljujući stolaru Miletu koji je odlučio da se posveti humanitarnom radu i pomaže deci u Srbiji.

Foto: Stolar Mile/Milorad Jurković

Aleksandar (12) je iz Dobrinaca kod Rume, a ostaoje slep zbog tumora na oku i sada hrabro korača kroz život i odupire se teškoj sudbini.

Ovom dečaku odlučio je život da ulepša Milorad Jurković koji je u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postao poznat još pre godinu dana kada je odlučio da poklanje stolice za bebe siromašnim porodicama.

BRAVO MILE: Stolar spasao 11 dece od zime

Mile je saznao da je Aleksandrova najveća želja da upozna Boru Čorbu i odmah se bacio na “zadatak”. Prošlo je par nedelja i Aleksandru je ispunjena najveća životna želja... upoznao je svog omiljenog muzičara.

“Došao sam u Zemun na revanš partije šaha... za to vreme Bora se krije i dolazi...ja ustajem i Aca nastavlja da igra šah sa Borom. E tu se malo zbunio kad je Bora progovorio jer nije znao sa kim sad igra...”, kaže stolar Mile.

Mali Aleksandar je ubrzo shvatio da s njim šah igra baš osoba koju je najviše na svetu želeo da upozna.

“Aca je presrećan... jedan dečački san smo ispunli... Hvala Bori Čorbi na ovom plemenitom gestu jer malo ko bi učinio tako nešto od takozvanih 'zvezda' pokazao je svoju veličinu i ljudskost...”, rekao je Mile.

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO NJIHOV SUSRET:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.